De mooiste droomvilla's in Spanje
Bel Ben's huizen Spanje:
     Ben:    +31 654 962 506
   

Waarom Ben’s Huizen?

Ben’s Huizen gratis testverblijf

Ben Blankers

Ben Blankers weet uit eigen ervaring waar je allemaal op moet letten als je eigenaar van een nieuw huis in Spanje wordt. Hij is de trotse eigenaar van een eigen Spaanse residentie, zijn kennis en betrokkenheid wil hij graag met u delen.

Edgar Hille

Edgar Hille woont al ruim twintig jaar in Spanje, spreekt Spaans als een afgestudeerde Spanjaard, Nederlands als een Nederlander, Duits als een Duitser en Engels als een Engelsman. Hij is van alle markten thuis in Spanje, hij weet hoe de hazen lopen.

Ben’s Huizen

Ben’s Huizen biedt u natuurlijk de mogelijkheid om vanuit de eigen villa een week lang het Spaanse land te verkennen. Besluit u een villa van Ben’s Huizen te verwerven, krijgt u het huurbedrag van de villa retour.

Het is vanzelfsprekend dat als u er de voorkeur aan geeft om in een hotel te verblijven Ben´s Huizen dit ook mogelijk maakt tegen gereduceerde prijs.

Ben Blankers is bij de aanschaf van zijn eigen villa zeker niet over een nacht ijs gegaan. Hij zocht en vond betrouwbare, ervaren en  gerenommeerde Spaans bouwbedrijven, waar ook u op kunt bouwen!

Kort en goed, Ben’s Huizen is een degelijke partner voor relaties die graag op hun wenken bediend willen worden en de hoogste eisen stellen.